AktualnoKoncerti i projektiNovostiOglasna ploča

S veseljem najavljujemo i pozivamo sve mlade gudače i njihove nastavnike na Međunarodnu gudačku školu, tj. 3-dnevni Međunarodni gudački seminar – ArcOS koji će biti održan u prostorima Glazbene škole Franje Kuhača u Osijeku od 13. do 15. travnja 2023. godine. 

 
Međunarodna gudačka škola ArcoOS nastavak je projekta pod pokroviteljstvom MZO-a s nazivom Međunarodna glazbena škola u Osijeku (MGŠOS) koji je pokrenula Glazbena škola Franje Kuhača Osijek u suradnji s Glazbenom mladeži Osijek. 
Ovo je prvi takav projekt na području Slavonije i Baranje i susjednih država. Zamišljen je u obliku višednevnih intenzivnih edukacija za učitelje i nastavnike te individualnog rada s nadarenim učenicima iz Republike Hrvatske i šire. 
Pozivaju se eminentni pedagozi Republike Hrvatske, Srbije i Slovenije koji će raditi s učenicima i njihovim mentorima, kao i svim pedagozima osnovnih i srednjih glazbenih škola koji se odazovu na MGŠOS. 
 
U sklopu ArcOS-a, predviđa se Koncert predavača u srijedu 12. travnja i Koncert najboljih polaznika škole u subotu 15. travnja 2023. godine.
 
Gostujući predavači su Josipa Erhardt (violina), Vlatka Peljhan (violina, viola, komorna glazba) i Aleksandra Čano Muharemović (violončelo, komorna glazba). 
 
Više detalja o prijavama, kotizacijama i podacima za uplatu nalazi se u prijavnom obrascu: https://bit.ly/ARCOS23   
Prijave su otvorene do 3. travnja 2023. godine.
 
Sve vaše upite šaljite na e-mail: international.music.school.os@gmail.com
 
Hvala svima na povjerenju! 
Veselimo se vašem dolasku na ArcoOS!
 
Vaši Kuhačevci i Glazbena mladež Osijek!