UPISI U PRIPREMNU NAOBRAZBU (šk. god. 2018./2019.)

UPISI U PRIPREMNE RAZREDE GLAZBENE ŠKOLE JEDNAKI SU ELEKTRONIČKIM UPISIMA U I. RAZREDE SREDNJIH ŠKOLA

U I. razrede pripremne glazbene naobrazbe dobrodošli su svi učenici koji će školske 2018./2019. godine pohađati 6. i 7. razred i koji nisu pohađali osnovnu glazbenu školu, a imaju želju steći uvjet za upis u srednju glazbenu školu.

U Glazbenu školu do navršene 15. godine života moguće je upisati: klavir, klarinet, obou, rog, trubu i tamburu. Do navršene 18. godine moguće je upisati fagot.

Naša pripremna glazbena naobrazba traje 2 godine, a njen uspješan završetak omogućuje Vam upis u I. razred srednje glazbene škole.

Učenici se za upis u I. pripremni razred glazbene škole prijavljuju elektroničkim putem (na web stranici – NISpuSŠ – https://www.upisi.hr/upisi/).

Učenici koji nisu polaznici 8. razreda OŠ u tekućoj školskoj godini ne mogu pristupiti stranici bez prethodne aktivacije, te trebaju Glazbenoj školi dostaviti ime, prezime i OIB kako bi ih škola aktivirala i time im omogućila pristup stranici i obavljanje svih radnji za prijavu i upis.

Za pristup stranici učeniku je potreban e – identitet, koji dobivaju u općeobrazovnoj školi koju pohađaju (osnovnoj ili srednjoj). Za aktivaciju se potrebno javiti u Glazbenu školu najkasnije do 26.06. kako ne biste propustili rok za prijavu.

Sve informacije možete saznati putem telefona (211-422, 211-064), osobnim dolaskom u školu ili pak putem web stranice škole (www.gsfk-osijek.hr) i FB stranice (Glazbena škola Franje Kuhača Osijek)

*Prijamni ispiti za I. razred pripremne naobrazbe održat će se 03.07. s početkom u 9 sati u Glazbenoj školi Franje Kuhača Osijek, Trg sv. Trojstva 1 u Tvrđi