Ponekad uistinu pomaže kada znamo da nismo sami, kada dobijemo podršku od nekoga tko je u sličnoj ili istoj situaciji kao i mi…

Učenici flaute, violine i Srednjoškolskog gudačkog orkestra s veseljem su se pridružili novoj aktivnosti koju su osmislili voditelji projekta Me, Myself & I. Riječ je o izradi pisama i čestitki s namjerom pružanja podrške u vrijeme pandemije COVID-19. Rado su se prijavili za suradnju s prijateljskim školama i započeli s osmišljavanjem i izrađivanjem čestitki.

Uz podršku svojih nastavnica Tomislave Karačić Šoljić i Josipe Erhardt osmislili su, izradili i snimili video čestitke i proveli razne aktivnosti za svoje eTwinning prijatelje iz prijateljskih škola. Svoje čestitke ispunili su riječima podrške i dobrim željama, a zajedničke dobre želje uputili su na poseban način.

Učenici violine su svojim prijateljima 3. i 4. razreda osnovne Područne škole Laze, osim prekrasnih čestitki, poslali i interaktivnu glazbenu prezentaciju.
Učenici Srednjoškolskog gudačkog orkestra, u smanjenom sastavu, snimili su glazbenu čestitku za naše nove prijatelje 1. razreda Srednje škole Hvar (turističko-hotelijerski komercijalisti).
Sve radove i aktivnosti pogledajte na Wakelet kolekciji:

Vrijedni i kreativni učenici flaute i njihova nastavnica, osim što su svojim čestitkama uveselili svoje eTwinning prijatelje, posebnu podršku pružili su i svojim prijateljima saksofona s kojima dijele učionicu. Za njih i sebe izradili su vrećice dobrih želja i cijeli mjesec prosinac ostavljali su jedni drugima porukice podrške.