OBRASCI ZA PREDBILJEŽBU UPISA U GLAZBENU ŠKOLU FRANJE KUHAČA OSIJEK

Dragi budući Kuhačevci, poštovani roditelji,

otvorene su predbilježbe za ljetni rok prijamnih ispita za prvi razred osnovne glazbene/plesne škole i početnički solfeggio, u šk. godini 2021/2022.

Prijamni ispit za prvi razred osnovne glazbene/plesne škole i početnički solfeggio će se provesti dana 12. lipnja 2021. godine od 9-12h (subota) i 16. lipnja 2021. od 17-20h (srijeda). Nakon što se predbilježite, dobit ćete pravovremeni poziv sa naznačenim terminom pristupa na prijamni ispit.

O programima u osnovnoj glazbenoj školi GŠFK Osijek pogledajte:

https://youtu.be/4f1zy4jLXXc

  1. PREDBILJEŽBA ZA UPIS U POČETNIČKI SOLFFEGGIO ( pripremni program za osnovno umjetničko školovanje) U GLAZBENOJ ŠKOLI FRANJE KUHAČA OSIJEK

Pripremni program za osnovno umjetničko školovanje – namijenjeno početnicima koji će u šk. god. 2021./2022. pohađati 1. ili 2. općeobrazovne razred osnovne škole.

 

Obrazac za predbilježbu:

https://forms.gle/dpMmQCLFFJFPDj8u6

 

  1. PREDBILJEŽBA ZA UPIS U PRVI RAZRED OSNOVNE GLAZBENE / PLESNE ŠKOLE U GLAZBENOJ ŠKOLI FRANJE KUHAČA OSIJEK

Osnovna glazbena škola traje 6 godina i namijenjena učenicima koji će biti u školskoj godini 2021./2022. 3. razred općeobrazovne osnovne škole (mogu pristupiti i učenici koji će u školskoj godini 2021./2022. biti 4. razred općeobrazovne osnovne škole)

Osnovna plesna škola traje 4 godine i namijenjena je učenicima od 8 do 11 godina/ Temeljni predmet struke je suvremeni ples, a ostali predmeti su ritmika i glazba, klasični balet te glasovir kao izborni predmet.  Namijenjena je učenicima od 1. do 6. razreda osnovne škole.

Nastava redovitih predmeta izvodi se kao skupna nastava.

Obrazac za predbilježbu:

https://forms.gle/gHT9kJgT2aXDdqaw5

 

  1. PREDBILJEŽBA ZA UPIS U PRVI RAZRED PRIPREMNE NAOBRAZBE U GLAZBENOJ ŠKOLI FRANJE KUHAČA OSIJEK

Pripremna naobrazba traje 2 godine, upisuju se učenici do 15 godine života, učenici koji pohađaju 7. ili 8. razred općeobrazovne osnovne škole, mogu i mlađi učenici (5. razred i 6. razred općeobrazovne osnovne škole) – namijenjeno je učenicima bez prethodno završenog osnovnog glazbenog obrazovanja

UPISI U PRIPREMNI RAZRED GLAZBENE ŠKOLE JEDNAKI SU ELEKTRONSKIM UPISIMA U PRVI RAZRED SREDNJE ŠKOLE (pratiti upute na upisi.hr)

Obrazac za predbilježbu:

https://forms.gle/HTyhAphEja9AGRg48

 

video Pripremni razred:

https://youtu.be/4f1zy4jLXXc

https://www.emaze.com/@aoztzitwi

 

  1. PREDBILJEŽBA ZA UPIS U PRVI RAZRED SREDNJE ŠKOLE U GLAZBENOJ ŠKOLI FRANJE KUHAČA OSIJEK

Termini prijamnih ispita bit će objavljeni na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Škole te na Facebook stranici GŠFK Osijek

Rokovi upisa će po uputama resornog Ministarstva biti pravovremeno objavljeni na službenoj internet stranici škole i Facebook stranici škole

Srednja glazbena škola – traje 4 godine i namijenjena je učenicima koji su završili osnovnu glazbenu školu ili dva razreda pripremne naobrazbe.

Obrazac za predbilježbu:

https://forms.gle/yuwsJVrbqYjgyzDf9

 

 

 

 

S poštovanjem,

GŠFK Osijek