Dragi roditelji i učenici,

ove školske godine Glazbena Škola Franje Kuhača Osijek uvodi novinu vezano uz potpisivanje i dostavu Ugovora o participaciji, a to je da će biti moguće preuzeti Ugovor na web stranici te ga poslati putem mail-a u digitalnom obliku. Nadalje, bit će potrebno i naknadno dostaviti originalni primjerak potpisanog ugovora i privole, budući da Škola mora imati svoj primjerak originalnog ugovora potpisanog od strane roditelja.

Ugovore je potrebno dostaviti sljedećom dinamikom:

  1. Skenirani primjerak potpisanog ugovora i privole dostaviti od 6. do 15. rujna 2021. godine, na e-mail adresu Škole: gsfk@gsfk-osijek.hr
  2.  Originalni primjerak potpisanog ugovora i privole potrebno je osobno( roditelj) dostaviti do kraja rujna 2021. godine, u Školu ( moguće ga je predati na ulazu u Školu) u bilo koje doba za vrijeme uredovnog vremena Škole (8-15h).

Prvi razred osnovne i srednje škole, početnički solfeggio te pripremni razred ne moraju plaćati ništa na ime participacije dok ne budu dobili na svoju mail adresu podatke za plaćanje ( šifra učenika).

“Stari učenici” mogu nastaviti plaćanje po istom pozivu na broj (šifri učenika) kao što su plaćali i prethodne godine.

Ugovore možete preuzeti u nastavku ove obavijesti:

  • Ugovor o participaciji (osnovni) možete preuzeti  ovdje .
  • Ugovor o participaciji (drugo dijete) možete preuzeti ovdje.  – napomena: popust od 50% ostvaruje dijete koje je već bilo učenik Škole.
  • Ugovor o participaciji (matični učenici) možete preuzeti ovdje .
  • Ugovor o participaciji (početnički solfeggio) možete preuzeti ovdje
  • Ugovor o participaciji ( treće dijete) možete preuzeti ovdje – napomena: oslobođenje ostvaruje najstarije dijete koje je učenik Škole.
  • Privolu za prikupljanje i obradu podataka učenika možete preuzeti ovdje

S poštovanjem,

Uprava GŠFK Osijek