Dragi roditelji i učenici,
izborom naše škole – izabrali ste najbolje sa vas i vaše dijete: obrazovanje za umjetnost koja nas oplemenjuje i čini boljima u svemu što radimo! Naša je obitelj Kuhačevaca spremna za nove uspjehe i radujemo se sviranju, pjevanju i plesanju koje podučavamo!
Prve roditeljske sastanke održat ćemo u dvorištu škole 9. i 10. rujna. U slučaju lošeg vremena, podijelit ćemo se u grupe u predvorju škole po instrumentima i održati sastanke u velikim učionicama i dvorani s osiguranim razmacima uz obvezu nošenja maski. Molimo vas za razumijevanje i strpljenje ako trebate pričekati početak roditeljskog sastanka za instrument svoga djeteta. Molimo da dođe samo jedan od roditelj/skrbnika bez pratnje djeteta:

Četvrtak, 9. rujna:
17:00 sati: 1. razred osnovne glazbene škole (svi instrumenti)
18:00 sati: 1. i 2. razred pripremne naobrazbe i 1. razred srednje škole

Petak, 10. rujna:
17:00 sati: 2. do 6. razred osnovne škole
18:00 sati: 2. do 4. razred srednje škole
19:30 sati: plesna škola: suvremeni ples i klasičan balet u prostoru Kulturnog centra

Roditeljski sastanak za program Početničkog solfeggia održat će se na prvom satu nastave. Molimo jednog roditelja da dođe u pratnji djeteta uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Budući da su na snazi nove preporuke HZJZ-a i MZO-a, molimo vas da se pridržavate sljedećih pravila kako bismo osigurali sigurnost učenika i nastavnika:
• Molimo roditelje da izmjere temperaturu djeci prije polaska u školu i ne šalju ih ako je povišena
• U hodnicima i zajedničkim prostorima obvezno je nošenje maski za sve učenike, kao i u učionicama u kojima nije moguće osigurati razmak od 1,5 m za osnovnu i 2 m za srednju školu. Stoga svi učenici trebaju dolaziti u školu s maskama, a dobit će upute od svojih nastavnika kada i gdje ih mogu skinuti
• Učenici 1. i 2. razreda osnovne škole u pravilu neće nositi maske za vrijeme nastave, osim za aktivnosti koje ih posebno izlaži riziku zaraze. Upute će učenici dobiti od svojih nastavnika, a u školu dolaze s maskama zbog kretanja po hodnicima.
• Dolazak roditelja/skrbnika i kratko zadržavanje dozvoljeno je samo za učenike 1. razreda osnovne škole u prvom tjednu nastave radi upoznavanja prostora u kojemu dijete uči sviranje. Roditelji/skrbnici mogu doći samo na individualnu nastavu sviranja, ali ne na skupnu nastavu solfeggia. Pritom je obvezno nošenje maske, dezinfekcija ruku, držanje razmaka i pridržavanje svih ostalih mjera zaštite. Roditeljima, kao i svim nezaposlenima nije dozvoljen ulazak u prostor škole, osim kraćeg zadržavanja u predvorju kako bi se obavile formalnosti predaje zahtjeva za potvrdama, predaje potpisanih ugovora i sl. Upite nam šaljite na mail: gsfk@gsfk-osijek.hr
• Roditeljski sastanci u zatvorenom uživo bit će mogući samo uz Covid potvrde, a sve informacije dijelit će se preko razrednih virtualnih učionica, WEB stranice škole i kontakata nastavnika individualne nastave.
• Prisustvo publike na koncertima i javnim satima moguće je uz Covid potvrde i uz poštivanje dozvoljenog razmaka te ostalih mjera zaštite.
Hvala vam na dosadašnjoj podršci i molimo vas za razumijevanje kako bismo zajednički stigli do naših koncerata, natjecanja i priredbi!
S poštovanjem,
Kolektiv Glazbene škole Franje Kuhača Osijek