Glazbena škola Franje Kuhača Osijek je dana 18. studenoga 2019. godine na oglasnoj ploči, svojoj mrežnoj stranici www.gsfk-osijek.hr i oglasnoj ploči i mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje objavila natječaj za zasnivanje radnog odnosa na poslovima spremača/čice i dostavljača/čice, na određeno vrijeme s punim radnim vremenom za zamjenu zaposlenice na bolova-nju.

Obavještavaju se kandidati za oglašeno radno mjesto koji su podnijeli pravovremene i potpune prijave, te ispunjavaju propisane i u natječaju objavljene uvjete da će se testiranje i motivacijski intervjui provoditi 29. studenoga 2019. godine s početkom u 10 sati, u prostorijama Glazbene škole Osijek, Trg svetog Trojstva 1, Osijek. Smatra se da je kandidat koji nije pristupio testiranju i motivacijskom intervjuu, povukao prijavu na natječaj.

Provjera sposobnosti za obavljanje poslova na radnom mjestu spremača/čice i dostavljača/čice će se obaviti iz područja rada na visini – rada na visokim ljestvama.
Kandidati na testiranje trebaju doći u odgovarajućoj odjeći i obući za penjanje i rad na visokim ljestvama. Osobama koje ne ispune navedeni uvjet neće se omogućiti pristupanje testiranju zbog neispunjavanja uvjeta za rad na siguran način.

Svaki kandidat prije testiranja dobit će na potpis izjavu kojom potvrđuje da ne postoje zdravstvene kontraindikacije za testiranje rada na visini, te da na njega dobrovoljno pristaje i oslobađa Glazbenu školu od bilo kakve odgovornosti vezane uz testiranje sposobnosti.

Rezultati izbora će biti objavljeni na web stranici i oglasnoj ploči Škole 2. prosinca 2019. godine.

SLUŽBENU OBAVIJEST MOŽETE POGLEDATI I PROČITATI OVDJE.