AktualnoOglasna pločaUpisiUpisi u prvi razred

16. lipnja 2023. od 18 do 20 sati (instrumentalisti, suvremeni ples)

17. lipnja 2023 od 10 do 13 sati (instrumentalisti, suvremeni ples)

19. lipnja 2023 od 18 do 20 sati (klasični balet)

Molimo vas da se prijavite na prijamni ispit putem google obrasca Prijava za prijamni ispit u osnovnoj glazbenoj i plesnoj školi te početničkom solfeggiu

Prijamnom ispitu za osnovnu glazbenu školu mogu pristupiti učenici koji će u školskoj godini 2023./2024. upisati 3. razred osnovne općeobrazovne škole (moguće je upisati i kao mlađi/stariji kandidat, uz listu čekanja).

Primamo učenike na sljedeće instrumente: klavir, violina, viola, violončelo, gitara, tambura, udaraljke, flauta, klarinet, saksofon, truba, trombon i horna. Vidi video

Na prijamnom ispitu provjeravaju se učenikovi sluh, ritam, glazbena memorija te može otpjevati prethodno pripremljenu pjesmu.

Prijamnom ispitu za osnovnu plesnu školu (klasični balet i suvremeni ples) mogu pristupiti učenici koji će u školskoj godini 2023./2024. upisati 3. – 5. razred osnovne općeobrazovne škole (moguće je upisati i kao mlađi/stariji kandidat, uz listu čekanja).

Na prijamnom ispitu provjeravaju se učenikovi sluh, ritam, glazbena memorija te tjelesna motorika. Vidi video

Prijamni ispit za suvremeni ples održat će se 16. i 17. lipnja 2023 u prethodno navedenim terminima u prostoru Kulturnog centra Osijek, 3. kat (Trpimirova 2/A, Osijek).

Za učenike 1. i 2. razreda općeobrazovne škole, moguće je pristupiti prijamnom ispitu za početnički solfeggio za kojeg se provjeravaju sluh, ritam i glazbena memorija.